Каб пастаянна паляпшаць працу сайта і прапановы для вас, мы выкарыстоўваем файлы cookie. Мы нікому не перадаем атрыманыя звесткі. Калі вы працягваеце карыстацца сайтам, гэта азначае, што вы не пярэчыце супраць прымянення дадзенай тэхналогіі.
Больш падрабязна: Палітыка прыватнасці і выкарыстання cookie.

Пасудзіна для замарожвання

Для хуткага замарожвання ягад, грыбоў, пельменяў, невялікіх кавалкаў мяса прадугледжана спецыяльная пасудзіна, на якой раскладваюць прадукты так, каб яны не дакраналіся адзін да аднаго

Высоўныя пластмасавыя карзіны

Карзіны, напоўненыя прадуктамі, лёгка перамяшчаць па-за халадзільнікам, паколькі на іх бакавых паверхнях прадугледжаны ручкі

Карысна ведаць

Артыкулы і агляды прадукцыі
Марозіва ў хатніх умовах  
Артыкулы і агляды прадукцыі
Што згатаваць у маразільнай камеры  
Артыкулы і агляды прадукцыі
Сакрэты замарожвання прадуктаў  
Артыкулы і агляды прадукцыі
Парады па замарозцы паўфабрыкатаў  
Артыкулы і агляды прадукцыі
Асаблівасці замарозкі ягад  
Артыкулы і агляды прадукцыі
10 правiл замарозкі рыбы  
Артыкулы і агляды прадукцыі
Як правiльнавыбіраць маразільную камеру  
Артыкулы і агляды прадукцыі
Топ-10 нечаканых прадуктаў для захоўвання ў маразільнай камеры  
Прэс-рэлізы
«Мокры асфальт» — колер халадзільнікаў і маразільнікаў ATLANT  
Артыкулы і агляды прадукцыі
Марозіва ў хатніх умовах  
Артыкулы і агляды прадукцыі
Што згатаваць у маразільнай камеры  
Артыкулы і агляды прадукцыі
Сакрэты замарожвання прадуктаў  
Артыкулы і агляды прадукцыі
Парады па замарозцы паўфабрыкатаў  
Артыкулы і агляды прадукцыі
Асаблівасці замарозкі ягад  
Артыкулы і агляды прадукцыі
10 правiл замарозкі рыбы  
Артыкулы і агляды прадукцыі
Як правiльнавыбіраць маразільную камеру  
Артыкулы і агляды прадукцыі
Топ-10 нечаканых прадуктаў для захоўвання ў маразільнай камеры  
Прэс-рэлізы
«Мокры асфальт» — колер халадзільнікаў і маразільнікаў ATLANT